Bemutatkozás

Ajánlom bizalommal cégünket és engedje meg, felajánljam szolgáltatásainkat rendezvényeik- vásárok, falunapok, családi és sport napok, pályázati rendezvények, csapatépítő tréningek- kiszolgálására 8 év alatt felhalmozott szakértelmünkkel!
Amikor már mindenki a természetbe vágyik ideje falunapot, családi napot, fesztivált szervezni. Lehet ez továbbá sportnap, csapatépítés melyet mi, a Kaland- Akadémia szeretnénk ezt vendégeinknek messzemenően megkönnyíteni. A Kaland- Akadémia 2006 óta foglalkozik rendezvények szervezésével és kiszolgálásával, megrendelőink teljes elégedettségével. Szolgáltatásaink magas szakmai színvonalukról és kedvező áraikról ismertek!
Szervezeti felépítésünk lehetővé teszi, hogy a kis létszámú megbízásoktól, a városi, országos, nagy létszámú megbízásokig a legmagasabb szinten lássuk el a rendezvényeket szolgáltatásainkkal.
A rendezvényeket a legmagasabb szintű hozzá értéssel bonyolítjuk le.
Falunapi, családi és sportrendezvényeiket előzetes igény felmérés alapján szervezzük meg, többnyire helyszíni egyeztetés is szükséges a megfelelő programok kialakításához!
Rendezvények teljes szervezését és lebonyolítását is vállaljuk – cateringtől kezdve a sátor és színpad bérlésig, színpadi programig…

Comments are closed