Csapatépítő tréningek, családi napok cégeknek

Csapatépítő program csomagjaink: A csapatépítő tréning lényege az egyének „csapatjátékossá való átképzése”, ami a mindennapi gyakorlatoktól eltérő, szokatlan, újszerű feladatok segítségével, egy szakképzett tréner vezetésével történik. A csapatépítő tréning az együttes fejlesztést, vagyis a résztvevők közötti jobb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést valósítja meg. A csapatépítő tréning által fejlesztett főbb készségek, területek: alkalmazkodás egymáshoz, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, motiváció, döntéshozatal, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, stresszes helyezetek kezelése, vezetői készség fejlesztés.

A csapatépítés szervezése kapcsán először célszerű eldönteni, hogy mi a csapatépítés célja. Komplex csapatépítő tréningek: Ez esetben a cél lehet a szervezet fejlesztése, a kollégák közti összhang növelése, melyre megoldásokat nyújt a komplex csapatépítő tréningünk. Ebben az esetben a trénereink fölveszik Önökkel a kapcsolatot, hogy megismerhessék az elvárásokat, a célokat és szakmai szempontok alapján a szervezetre szabott csapatépítő tréning tematikát állítsanak össze.

Módszereink ötvözik az indoor és outdoor eszközöket, melynek köszönhetően a csapatépítő tréningek változatosak, a résztvevők egyedi élményeken keresztül jutnak el a meghatározott célig. Tréningjeinket azoknak ajánljuk, akiknek fontos a szervezeten belüli együttműködés, a csapatmunka.

Cégünk 3 féle program csomagot állított össze az előzőleg felsorolt képességek fejlesztésére, játékos megoldására!

1., Paintball csomag: 3-4 féle játék különböző nehézségű szituációkkal AIRBALL speed pályán, vagy épített fedezékes pályán ( az épített Jászberényben van) 5-6 fős csapatokban 500db / fő lőszerrel, a játékidő kb 3-4 óra hossza, 1000db / fő lőszerrel, a játékidő 5-6 óra hossza!

3., Kalandtúra csomag:
Erdei kalandpálya 6 ügyességi állomással outdoor csapatépítő feladatokkal, egyénileg és csoportosan:

– rekeszépítés
– bizalmi dőlés
– bizalmi mászás
– kötéltechnikai feladatok
– vietnami híd
– kincskereső túra térképpel

4., Exkluzív program csomag több napos rendezvényre, szállással és teljes ellátással, cégvezetők részére!

Comments are closed